maanantai 20. maaliskuuta 2017

Tynell-harvinaisuus myydään huutokaupalla torstaina

Paavo Tynellin Lumihiutale-valaisimen lähtöhinta on 60 000 euroa.
Kun kuulin, että Paavo Tynellin Lumihiutale-valaisin tulee myytäväksi Hagelstamin torstain moderniin huutokauppaan, poljin Tehtaankadulle ihmettä katsomaan.

Mutta mitä, Hagelstam olikin levittäytynyt myös Tehtaankadun toiselle puolen! Sisällä kertoivat, että Bulevardin toimipiste on muuttanut sinne jo elokuussa, vastapäätä edelleen toiminnassa olevaa kuukausihuutokaupan salia. Kaikki Helsingissä muuttuu, kun on vähän aikaa poissa.

Joka tapauksessa Lumihiutalevalaisimia tulee myyntiin aniharvoin, mistä kertoo jo suolainen lähtöhinta, 60 000 euroa. Komealtahan se näyttää, mutta täysin en niin suurta rahallista arvoa ymmärrä. Ehkä lamppu tulee oikeuksiinsa iltapimeällä, kun messinkikoristeista siiloutuva valo muodostaa kattoon lumisadetta muistuttavan effektin.

Tynellin pöytävalaisinten lähtöhinta on 500 euroa.

Tynelliä myös jalkalamppuna.


Baarikaappi pukee kotia kuin kotia.
Tynellin valaisinten lisäksi huutokauppaan on tulossa pieniä löytöjä. Silmiini osui heti Håkan Brunbergin herkkä Puutarha (lähtöhinta 800 euroa). Bongasin myös Eva Anttilan suloisen kuvakudoksen (lähtöhinta 400 euroa). Nyt voi olla hyvä hetki myydä tekstiilitaidetta, kun Suomen Pankin talvinäyttely herätti aihetta kohtaan laajempaa kiinnostusta.

Hagelstamin moderni huutokauppa järjestetään torstaina 23.3.2017 klo 15. Näyttö on avoinna Tehtaankatu 36:ssa klo 10-18 ja huutokauppapäivänä klo 12-16.

Håkan Brunberg: Puutarha.

Eva Anttila: Kuvakudos.


1 kommentti:

  1. Terve tässä Erkki! Eihän Herrasmies ole kiinnostunut aidoista vanhanajan kakluuneista, joiden ihanan lämmön edessä voi nauttia punssia tai konjakkia! YTV, Kaakelimaakari Erkki
    Jos kiinostaa tutustu sivuihimme! http://kaakeliuunitehdas.fi/asiaa-kakluunista/

    VastaaPoista