keskiviikko 7. tammikuuta 2015

Hienostelua-sarja jatkuu kesällä


Kiitos kaikille ilahduttavista joulun ja uudenvuoden tervehdyksistä! Juhla-ajan vietin muutamassa salatussa paikassa, jonne en päästä edes länsimaista taidemusiikkia. Mutta kortit, kirjeet ja sähköpostit tavoittivat. 

Marja-Leena Holsti lähetti maanantaina postia, joka sisälsi niin monta hyvää kysymystä ja kehuja, että en malta olla sitä julkaisematta, hänen luvallaan tietysti. 


”Hyvää huomenta,

haluaisin tietää, jatkuuko Hienostelua-ohjelma yleisradio1:ssä? Toivon tähän mielenkiintoiseen päivänpiristykseen ehdottomasti jatkoa. Toivottavasti Ylen johdossa myös ymmärretään ohjelman arvo! Suomessa on harvassa henkilöt, jotka pystyvät toimittamaan ohjelmia kulttuurin eri alueilta korkeatasoisella tyylilläsi ja asiantuntemuksellasi.”

Kiitos Marja-Leena! Kyllä Hienostelua jatkuu taas kesäkaudella. Tarkempaa tietoa sarjan alkamisajankohdasta minulla ei vielä ole, sillä neuvottelen siitä vielä kevään aikana. Uudella kaudella koetaan sarjan merkeissä myös jotain aivan ennen kuulumatonta. Kerron siitäkin lisää myöhemmin.

”Jatkuvatko esim. RSO:n konserttien asiantuntevat, mielenkiintoiset juonnot, teosten esittelyt ja keskustelut vieraiden kanssa? Nämä ovat olleet todella antoisia, kun on kotona netin välityksellä pystynyt pääsemään konserttien tunnelmaan mukaan. Olen koko ikäni harrastanut musiikin kuuntelemista konserteissa, levyiltä ja radiossa. Vaikka ammattini on ihan eri alueelta; harrastuksena, kuunneltuna musiikki tarjoaa hienoja elämyksiä.”

Myös RSO Musiikkitalossa -ohjelma jatkuu. Kevään ensimmäinen RSO-konsertti esittelyineen lähetetään ensi viikon perjantaina 16.1.2015 klo 19.00.

Holsti kysyy myös, mitä tapahtui Kantapöydälle. ”Siinä oli myös hyvä ohjelma, jota ei saa lopettaa. Tuleeko jotain vastaavaa tilalle?” Kantapöytä jatkuu: tavataan siellä ensi viikon keskiviikkona 14.1.2015 klo 14.00.

Eikä tässä vielä kaikki. Juhlakauden hienoimman kortin oli allekirjoittanut pieni ystäväni Ella. Hänen nimikirjoituksensa löytää pienellä tutkimisella kuvasta ylhäällä. (Siinä ovat toki myös Eelis, Kaisa ja Santeri.)

Kiitos Ella ja kumppanit!

Hyvää Uutta Vuotta!

2 kommenttia:

  1. Kiva että et häyvy minnekään, toivottavasti ennätät, jaksat pitää myös tätä blogiasi.
    Täällä on kiva käydä, vaikkei aina mitään järkevää sanottavaa olisikaan. Täytyy tunnustaa että olen "kaapannut" kuviasi ja ohjelmiasi itselleni vain sen takia, että ne ovat minusta hyviä. En aio niitä julkisesti esittää, ainakaan lupaa kysymättä. Mutta itse voin niitä joskus katsoa ja kuunnella, varsinkin jos joku henkilöistä joita haastattelet on minulle jotenkin tuttu. Silloin niitä on kiva säilyttää muistona. Koneeni on niin pullollaan musiikkia, että varmaan se kohta pamahtaa. Musiikkia ja haastatteluja. Mutta myös kuvia. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos kiitos, kyllä bloginpito jatkuu.

    VastaaPoista