sunnuntai 13. tammikuuta 2013

"Pelkkää asiaa jatkossa, kiitos!" ja muuta yleisöpalautetta


Todiste ruotsalaisen suklaan ostamisesta.


Teoksesta Hieno mies (Brummell & Co 1926, 92.)

”Sanasodassa on parasta vihan leimahtaessa tuleen lukea itsekseen ’Isä meidän’ kolmeen kertaan, ennenkuin sanoo mitään. Ja on parasta antaa yön kulua, ennenkuin ryhtyy toimiin. Se vaikuttaa rauhoittavammin kuin bromi tai piimä, jota viimeksimainittua myöskin suositellaan.”

Klikkaa alta "Lire la suite / Lue lisää" lukeaksesi Hienostelua-ohjelman saamaa yleisöpalautetta.


Kiitos ohjelmasta Hienostelua. Pidin siitä kovasti. (30.5.2012)

Eikö ole niin, ettei Ylessä saa mainostaa? Radio 1:stä tuli ohjelma, jossa keskusteltiin olutmerkeistä ja myös nimet mainittiin. Tämähän on ilmiselvää mainostamista, joka ei todellakaan käy laatuun Ylen kanavalla. (30.5.2012)

Kiitos mukavista Hienostelua-ohjelmista! Vanhassa Ylessä Pauli Henriksson opetti entisenä laivaradiosähköttäjänä minulle, että laivassa ei ole kerroksia vaan kansia eikä ikkunoita vaan valoventtiilejä. Hyvää jatkoa! Terveisin Arto Särkkä (30.5.2012)
 
Mikä on "Herrasmiestoimittajan" ja YLE Klassinen musiikin suhde? Juttu on naistenlehtitasoa, jopa ali. Itse voin panna pökköä pesään vain Saarisen suhteen, mutta jutun tyyli on yököttävä. "Kriitikko" puhuu etupäässä teknisistä ratkaisuista. Miksi? Koska hän ei koe mitään? Saarisen teos nousee epäilemättä taiteiden huippuihin. Riitta Repo 31.8.2012.

Milloin ohjelma uusitaan? Tietoa ei löydy mistään. (5.9.2012)

Janne Koskiselle kiitokset Hienostelua ohjelmasta! Päivö Parviainen viime viikolla oli valloittava vieras. Janne Koskinen kulkee omaa tietään rohkeasti - huolimatta esinaisen ohjeista... Hyvää jatkoa ohjelmalle edelleen, ja kauan eläköön hienostelu! Hyvää ohjelmasyksyä toivottaa tyytyväinen radioriippuvainen Joensuusta (10.9.2012).

Kiitos mielenkiintoisesta ohjelmasta ihmeelisen ja rikkaan elämän välähdyksistä, sekä kauniin koskettavasta musiikista! Tuleekohan ohjelma joskus uusintana? Onko mahdollista ostaa ohjelmaa tallenteena? "Valoisaa" syksyä toivotellen Sinikka Hännikkälä (8.9.2012).

Viimeisimmät kaiut musiikista jäivät soimaan sydämeeni - JA KOKO OHJELMA!! ...siis koskien ohjelmaasi Hienostelua Päivon kera :) Unohtumaton Ohjelma!! En osaa kyllin kiittää (toivonpas että moni muu kiittää myöskin sinua juuri tuosta nimenomaisesta ohjelmasta ja tekeesen hurjan paljon paremmin kuin allekirjoittanut)!  Ihailen tosi paljon taitoasi kohdata vanha lähetyssaarnaajaveteraani - niin lämpimästi ja kunnioittavasti ja kuunnellen tarkalla sydämellä kaikki "vivahteet" - Aivan Upea Tuntinen, joka ei unohdu - sanoopa tuottajatäti mitä sanoo :) ...loistavaa  sanaleikkiä huumorin kera alkuun ja loppuun! Terveiset ja kiitokset hänellekin! Jatka samaan tyyliin - jäit sinäkin Päivön kera sydämeeni!! Syysterveisin, Rauhalan Anna-Liisa Kannuksesta, innokas fanisi :) P.s. muistathan viheriä tee ja aamuvoimistelut ja kaukomatkat :) (19.9.2012)

Eilen tuli ohjelma, jossa puhuttiin taiteesta. Muuten lähetys oli erittäin mielenkiintoinen, mutta nais- ja miestoimittajan välillä käyty vihjaileva puhu niskakarvojen tutkimisesta ja muu seksiin viittaava replikointi oli äärimmäisen tökeröä ja ärsyttävää. Pelkkää asiaa jatkossa, kiitos! En ylipäätään ymmärrä, miksi joka paikkaan - varsinkin tv:n puolella - pitää nykyisin tunkea seksiä. Nuoret ovat muutenkin häiriintyneitä ja joka tavalla sekaisin, tämä jatkuva seksin tunkeminen ohjelmiin ei varmaankaan asiaa auta. (20.9.2012)
 
Nyt oli "pakko" kirjoittaa, kun jo kauan on ärsyttänyt Hienostelua-ohjelman "esimies" ! Janne Koskisen (toivottavasti toimitt nimi oikea ) Hienostelua ohjelma on ihan kiinnostava ja kuunneltava, mutta sitten se iso mutta, se mukamas esimies, se on huono vitsi, mauton. Ohjelma paranee, kunhan typerät esimies-vitsit jätetään pois. kiitos ja terveisin (26.9.2012)

Haluan kiittää Radio Yle 1 "Hienostelua"-ohjelmasta, erityisesti jaksosta, joka kertoi Päivö Parviaisesta! Kiitos kiitos kiitos! (3.10.2012)

Hienostelua: Syntymäpäiväkahvilla satavuotiaan Päivö Parviaisen kanssa. Toivomme uusintaa, oli niin mahtava ohjelma. (14.10.2012)

En voi käsittää,miten ohjelma Hienostelua on voinut saada paikan esitettävien ohjelmien joukossa. Jos Ylellä on tosiaan tarkoitus saada kuulijat suuttumaan ja pahalle päälle, niin laittakaa vaan tulemaan Hienostelua ohjelmaa siinä karjuvine eukkoineen. Aivan käsittämättömän huonolla maulla toteutettu ohjelma ja taattu on, että jos ei tajua laittaa radiota kiinni ennen ko ohjelman alkua, on huono olo taattu. Ei ole hyvän käytöksen ja radioetiketin mukaista laittaa sellaista pauhaavaa akkaa ohjelmaan, jota kuunnellaan keskellä päivää. Jos tätä p**kaa on pakko laitta tulemaan niin vaihtakaa sen esitysaika jonnekin keskiyölle. Ja tosiaan. Sitä saa mitä tilaa. Siksi en edes yritä saada viestiäni fiksuun muotoon vaan laitan tulemaan just sillä tunteella, jonka Hienostelua ohjelma minussa herättää. (30.10.2012)

HIENOSTELUA 31.10. palaute: olen Janne Koskisen ja Hienostelua-ohjelman "fani", joten siis tänäänkin asetuin mielenkiinnolla kuuntelemaan Sotheby- huutokauppaohjelmaa.Mutta voi voi! Ohjelman aluksi Koskinen haastatteli "asiantuntijana" naishenkilöä, joka kertoi vastikää siirtyneensä alalle hevoskasvatuksen piiristä jonkin lehti-ilmoituksen kautta!! Olen tottunut siihen, että kun yle 1:n ohjelmissa haastatellaan asiantuntijoita, he myös alansa tuntevat. Tämä naishenkilö sanoikin suoraan olevansa vasta harjoittelemassa taidehuutokaupan alaa. Olisiko Suomesta ollut mahdollista löytää yhtäkään taidehuutokaupan alaa paremmin tuntevaa henkilöä kuin tämä hevosasiantuntija? Uskoisin Janne Koskisen olleen yhtä hämmentynyt kuin itsekin olin. Kaikkea hyvää Hienostelulle ja Jannelle ! (kirjattu: 31.10.2012)

Erityiskiitos hienostelua-ohjelmasta Janne Koskiselle. Jokaisesta ohjelmasta löytyy huumoria ja hauskuutta, mutta silti tietty  "TYYLI". ;) (1.11.2012)

Hyvä Yle ykkönen, Yle ykkösen sunnuntaina klo 14 alkava ohjelma, jossa saamme kuulla miten naispuolinen päätoimittaja panee huokealla miespuolista toimittajaa. Ennen ohjelmapaikalla oli Risto Nordellin laadukas ohjelma. Mikä mahtaa olla tämän ohjelman sanoma kuulijalle. Onko se, että miehet ovat tyhmiä rassukoita vai se, että kun ei kotona riidellä, niin on hyvä tuoda riitaa radioon sunnuntai-iltapäivänä noin niin kuin opiksi ja ojennukseksi. Mielestäni ohjelma on ala-arvoinen. Teitenkin radion voi sulkea tai valita toisen kanavan, eihän kaiken pidä miellyttää kaikkia. Tällainen sanailu ei ole hupia eikä ainakaan kulttuuria. (6.11.2012)

Sketsit eivät sovi ohjelman alkuun eikä loppuun. Muuten ohjelma on kaikin puolin mukava. (13.11.2012)

Kiitos Janne Koskisen Hienostelua ohjelmasta. Kanssakäymiset "esimiehen" kanssa ovat hauskoja välipaloja! Ohjelmiin on valittu hyviä aiheita ja kiinnostavia henkilöitä. Keskiviikon 14.11.2012 ohjelma gemmologi Rauno Nuotiosta oli todella vangitseva - muut hommat aivan unohtuivat sitä kuunnellessa. Toivottavasti ohjelmasarja jatkuu vielä keväälläkin! (16.11.2012)

Oon tykänny sun  "Hienostelua"  - jaksoista, paitti en siitä esimiehestä joka huutaa rumasti. Olet pystynyt kaivautumaan siihen Suomeen, mikä on marginaalissa ja ah kyllä arvokasta. (21.11.2012)

Herrasmiestoimittajan, Hienostelua on mieleistä kuunneltavaa, kiitos toimittajalle Janne Koskinen. Ohjelma on muuten hyvä, mutta kun ääneen tulee ns esimies, on kiire sulkea radio. Niin typerän esimiehen rooli pilaa muuten hyvän ohjelman. nimimerkki " kuuntelija Tampereelta" (21.11.2012)

Juuri nyt on alkanut "Hienostelua"-ohjelma. Olen kovasti pitänyt ohjelmasta, mutta viimeaikoina on harmittanut sketseihin liitetyt kaksimieliset jutut. En tiedä enkö ennen huomannut sellaista vai onko muutos tullut vasta myöhemmin. Ohjelman sisältö on ollut mielestäni todella antoisa ja sketsinkin ihan mukavia kun ovat "tavallisia" hauskoja. Surettaa, että nykymuotinen "pieni rivous", seksi yms. saa jalansijaa jo YLE Radio 1:n hyvissä ohjelmissakin! (28.11.2012)

Janne Koskisen ohjelma Hienostelua on erittäin hieno. Ohjelmaan on liitettu loppuun mielestäni seksuaalista häirintää esittelevä osio. En pidä siitä. (28.11.2012)

Hienostelua 6.12.2012. Viesti: Sydämen pohjasta tuleva kiitos itsenäisyyspäivän ohjelmasta - kuuntelimme kyyneleet silmissä rovasti Parviaisen kiinan kieltä ja lauluakin sekä todellisen suomalaisen sankarin tarinaa! (12.12.2012)

Hei, kaikissa ohjelmissa missä Janne Koskinen: minkä vuoksi siellä välissä huutelee joku nainen ja "määräilee" Jannea? Tietysti tämä tällainen on ajan kuvaa (on hienoa määräillä miehiä ja äkäillä), mutta tuleeko sitä vielä radiossa korostaa. Toivoisin kovin hartaasti, että ymmärtäisitte jo lopettaa tämän niin bakteerien tavoin levinneen taudin medioissa, että korostetaan toimittajia, kun pitäisi pysyä asiassa. Jos toimittajien mielestä jutut ovat jotenkin yleisöä kiinnostavia (siis teidän sisäpiiri höpinät) niin olette erehtyneet pahoin. Tiedän, etten negatiiviseen palautteeseen saa vastausta, eikä teidän sitä tarvitse edes tehdä. Kunhan elän toivossa, että heräisitte jo tästä taudista. Ei muuta. (19.12.2012)

Janne Koskinen tekee kiinnostavia ohjelmia otsikon "Hienostelua" alla. Mutta miksi kuulijoita aliarvostava lässyttävä kehyskertomus ja varsin omituinen otsikko? (19.12.2012)


2 kommenttia:

  1. Kiitos ohjelmasta! En ehkä olisi itse ottanut asiaa esille, mutta kehyskertomus esimiehestä kului nopeasti ja nykyinen kaksimielistely tosiaan haittaa ohjelman kuuntelua Yle Areenalta autossa, kun ei se oikein sovi lasten korville; sen verra hienosteleva olen kasvattajana.

    VastaaPoista
  2. Eipä kestä kiittää! Sukupuolista häirintää harjoittava esimies oli sijainen, joka on nyt siirtynyt taas sairaslomalle. Entinen esimies on palannut, vaikka syksyltä uusituissa ohjelmissa sijainen on toki ollut mukana. Tarkoitus oli kertoa fiktion ja huumorin keinoin vaikeasta aiheesta; miesten kokemasta sukupuolisesta häirinnästä. Olen pahoillani, että olen käsikirjoituksissa aiheuttanut kiusaannuttavia tuntemuksia. Mutta samalla voin olla iloinen siitä, että sukupuolinen häirintä koetaan vastenmielisenä, ja ohjelmalla on sivistyneitä kuulijoita.

    VastaaPoista