perjantai 18. toukokuuta 2012

Kuuntelijain tervehdyksiä: "ÄRSYTTÄÄ niin että vaihdan kanavaa!"


Radio-ohjelmani Hienostelua on kevään mittaan ärsyttänyt ihmisiä, mutta kuta suuremmiksi kirsikan kukat ovat kasvaneet, sitä myönteisimmiksi on kirjeiden sävy muuttunut. Viime aikoina olen jopa punehtunut kehuista. Esitän lämpimät kiitokset kaikille minua lähestyneille ja kehotan jatkamaan kaikinpuolista yhteydenpitoa.

”Kiitos ja onnittelut mainiosta ohjelmasarjastasi. Jotenkin tuo sun pomosi tuntuu tutulta, taisi olla mun pomoni Raahessa joskus vuonna nuijajamammutti.:-)” Nimimerkki Yhteinen ex-pomomme…? (9.5.2012)

Klikkaa ja lue lisää palautteita:

”Hei Janne K! Ohjelmasi tänään oli oikein mielenkiintoinen ja hyvin rakennettu. Sait Kenneth Greveltä irti sellaista balettitanssin ja balettikulttuurin tietoa, jota juuri kukaan ei ole aikaisemmin hoksannut kysyä. Ja Kekkosen kuntoilupuheet olivat tässä yhteydessä riemastuttavaa tekstiä. Soitin jokunen viikko valittaakseni, ettei Hienostelua-ohjelman eri tasojen ja tyylien sekoittaminen juuri sillä kertaa onnistunut. Mutta nyt tuli täysi kymppi, konnotaatiot toimivat. Keväisin tervehdyksin Marja-Leena Vepsäläinen.” (16.5.2012)

”Ihastuttava Hienostelua, kiitos! Kyllä todella eko-dynaamisesta parvekeviljelystä pitäisi tehdä vielä sata juttua lisää, ja sauvakävelystä!” Johanna Korhonen. (16.5.2012)

”Hienostelua on erinomaisen mukava ohjelma ja Janne Koskinen fiksu toimittaja, mutta lopussa esiintyvä naishenkilö pilaa kaiken typerillä kommenteillaan. Tänäänkin hän totesi halventavasti, että 'kävit sitten juttelemassa tällaisen kukkakauppiaan kanssa'.Kyseessä on sentään erittäin tunnettu ja taidositaan palkittu kukkaekspertti.” (9.5.2012)
                                  
”Kiitän lämpimästi Johanna Korhosen ja Janne Koskisen ohjelmista. Ne ovat hauskoja ja monipuolisesti kiinnostavia. Tänään oli vielä Janne Koskisen ohjelmassa sokerina pohjalla venäjänkielinen laulu Tak mnogo devushek horoshih, jonka esitti Leonid Utesov. Siitä erityinen kiitos.” Mari Perttula (10.3.2012)

Kuuntelisin mielelläni vanhojakin Hienostelu-ohjelmia. Olisipa niitä netissä kokoelmana pidemmän ajan. Ohjelmat ovat kiinnostavia ja piristäviä, antavat paljon tietoa. Huippu esimies. Yksikään jakso ei ole ollut turha. Hienoja musiikkivalintoja. Usein muistelen jaksoja, aina tyytyväinen hymy mielessä ja varmaan kasvoillakin.” (29.2.2012)

”Musiikki on hyvää mutta tuo turhanpäiväinen hienostelu ÄRSYTTÄÄ niin että vaihdan kanavaa! Kenelle tätä ohjelmaa oikein tehdään?” Sini-Tuulia Lehtinen. (6.3.2012)

”Kuuntelen miltei kaiken YLE Radio 1:n radio-ohjelmat, kun olen kotona. Eräs mukava ohjelma on Hienostelua. Olen pitkään ollut ärtynyt ehkä formatisointimielessä tästä ’tekopomosta’, joka nöyryyttää toimittajaansa ohjelman alussa ja lopussa.Tänään tulin juuri onnellisena hiihtoretkeltäni juuri ko ohjelman alkaessa ja hyvä tuuleni katosi moisen ’pomoämmän’ jäkätykseen. Tiedän että se on näyttelemistä, mutta tänä päivänä ihan huolestuttava ’malli’ työpaikkakiusaamiselle. Se on siis vitsinäkin ns. alta riman. Antakaa siis ’potkut’ pomolle ja Janne K. saa rauhan tehdä hyviä haastatteluja. Muuten nimi ’Hienostelua’ jo pitää sisällään tietyn kuunteluasenteen teemalla hetki pois arjesta, ja sehän on kiva juttu.” (7.3.2012)

”Hei! Kuulin tänään ohjelmaasi rautatiemuseosta. Oli puhetta 1800-luvun palkintomitalleista. Mitallin saaneella johtomiehellä oli sitten oikeus ajaa maksutta junalla. Ja menet kysymään Matti Bergströmiltä, että käyttivätkö nämä herrat junaa? Uskon, että kysyit ihan vilpittömänä. Voi tätä uus-avuttomuutta! Bergström joutui sanomaan että hevoskiessit olisi ollut vaihtoehto. Kyllä Sinulta jotain järkevääkin on saanut kuulla, mutta tuon tapaiset sammakot rokottavat uskottavuutta ankarasti. Terv. Juhani Liikkanen, 70v.” (29.2.2012)

”Prinssi Eugenin kotona -ohjelma oli ihan naurettava. Siitä vähäisestä ajasta mitä oli, toimittaja kyseli mattojen pesusta ja ’olisiko tämä vaarallinen lapsille’. Tämä mukana ollut nainen kuuluisi kotitalousmuseon kyselijäksi.” (21.3.2012)

”Prinssi Eugenin kotona -ohjelmaan tuotiin navettoja mukaan. Olisin halunnut kuulla taiteesta ja kyseisestä henkilöstä enemmän.” (21.3.2012)

”Ohjelmassa on vähättelyä ja panettelua. Tällainen on henkistä väkivaltaa. Asia sinänsä on hyvä, mutta pois tämä nainen siitä.” (28.3.2012)

”Toimittaja totesi, että elintarvikkeen kuljetuskustannusten hiilijalanjälki on pienempi kuin maataloustuotteen tuottaminen lähiruokana. Kyllä kai, mutta kauempana tuotetun elintarvikkeen hiilijalanjälkeenkin pitää lisätä maataloustuotannon kustannukset, vai kuinka?” (5.4.2012)

”Kiitos hienoista ohjelmistanne! Eikö Teidän olisi aika tutustua ruusutarhaan! Suosittelen Suomen suurinta yksityistä ranskanruusu-kokoelmaa, Simolan Rosariota http://www.simolanrosario.com/ ruusunjalostajana Keski-Euroopassakin tunnettua Pirjo Rautiota ja hänen taidemaalarimiestään Ilmari Rautiota.” (13.4.2012)

”Hienostelua: Mannerheimin kummitytär muistelee. Aihe ja haastateltava olivat sinänsä mielenkiintoisia, mutta toimittaja Janne Koskinen ei selvästikään osaa jutella ikäihmisten kanssa, ei saanut haastateltavastaan kovin paljon irti, vaikka kerrottavaa varmasti olisi ollut. Kommunikointi ei totisesti sujunut parhaalla mahdollisella tavalla. Silti toivoisin, että ikäihmisten haastatteluja ja muisteloita lähetettäisiin nykyistä enemmän.” (18.4.2012)

”Ja muuten, rukoilen ja anon; lopettakaa se kauhea mantovaninjouset aamulla kello 9. Joudun sulkemaan silloin aina radion ja voi olla, että unohdan avata sen kun kiinnostava Hienostelua tai Välilevyjä alkaa.” (13.4.2012)

”Hirrveesti kiitoksia antoisista ohjelmista. Janne Koskisen hevostelu, Riston valinnat, Syntymäpäiväsankari, Armi Rautavuoren hartaudet. Mukavaa kuultavaa. Taanilakin.” (16.4.2012)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti