maanantai 20. helmikuuta 2012

Kuuntelijain kirjeitä ja tervehdyksiä

Annukka Laine lähetti kirjeen ensimmäisen luokan postissa.

Julkaisen jälleen arvon kuuntelijain lähettämiä tervehdyksiä ja kirjeitä. Lämmin kiitos jokaiselle. Ohjelman lähetys- tai uusinta-aikaan en valitettavasti voi vaikuttaa, mutta pyydän muistamaan mahdollisuuden kuunnella ohjelma Yle Areenassa vaikka kolmeen kertaan.

Olen Radio Yle 1:n vakiokuuntelija useiden vuosikymmenten ajalta. Keskiviikko klo 11 Hienostelua: eikö sille löydy aikaa uusinnalle - on se senverran tasokas ohjelma. Aiemmin uusinta oli lauantaina aamupäivällä - pankaas katsoen, löytyisikö aika? Terveisin ja luistavia kilometrejä (19.2.2012)

Hienostelua on hieno! Täysi napakymppi-ohjelma Janne Koskiselta. Kiitos! Pidin vuosia sitten hänen ohjelmastaan, jossa yhdistettiin ruuanlaitto ja musiikki.Tuli sama fiilis. (15.2.2012)

Kiitos yle radio 1 upeista kulttuuriohjelmista, esim. Hienostelua... Näistä tulee niin hyvä mieli. Harmi, että tämä kanava ei juuri ole käytössä esim kampaajalla istuessa. (8.2.2012)

Eläydyin ohjelmaan kuin itse olisin ollut paikan päällä, kaipaus jäi. Marjatta Heinonen 8.2.2012.

Hei täältä Punkaharjun poukamien hankien keskeltä! Hienostelu parantaa tyyliään kuin karannut possu juoksuaan. Latte oli purskahtaa tänäänkin nenän kautta heti alkudialogia kuunnellessa. Hieno sekoitus! Kyllä on kiva olla radio1:n 'orja'! Ilo pintaan edelleen ja vipinää tukan alle! (8.2.2012)

Mielenkiintoinen ohjelmasarja: "Näry akka" pomona ja hyvä ohjelma. Lopuksi taas "Näry akka" joko kiittää tai moittii. Jotain vaihtelua! Nimim. naispomo 75 v. (8.2.2012)

Bachin Brandenburgilainen konsertto nro 4: ”Tutun kuuloinen, loistava draivi, vaikka hieman liian pehmeä mun makuuni”. Taina Saarinen.

Hienostelua-ohjelma on hyvä ja mielenkiintoinen!!! MUTTA: sen esimiesjutun voisi jo jättää pois! Ei enää jaksa naurattaa.... (1.2.2012)

Ohjelmanne "Hienostelua" olisi upea kokonaisuus, jos sen tekijät uskaltaisivat toimia mottonsa: "Hienostelua, ohjelma, jossa on tyyliä" mukaan. Mitä te pelkäätte? Ettekö luota selkeään formaattiinne? Pirstotte sen tyylittömillä sketseillä, joissa teennäisesti muka paheksutte juuri kuultua mielenkiintoista osuutta. Ja millä volyymilla ja äänensävyllä! Jopa koirani, yhdeksänvuotias Englannin Springerspanieli, pomppasi tänään järkytyksestä pystyyn kuullessaan "kiljuvan" naisäänen kailottavan kesken rauhaisasti vuorottelevan jutustelun ja musisoinnin. Jättäkää sketsit pois,ettei niiden ajaksi tarvitse aina kääntää vastaanottimen ääntä pois, ja ohjelmanne on todella tyylikäs! terveisin (1.2.2012)

Kiitos taas Hienostelua-ohjelmastasi, Janne Koskinen! Ostin pari kuukautta sitten ensimmäisen orkidean kotiini Sunilaan. Se on menestynyt hyvin, ja kukoistaa ilokseni. Setäni, Esko Puupponen, kirjoiti aikoinaan suuren orkideakirjan, johon en ole aiemmin tutustunut. Nytpä kaivan sen esiin. Myös valitsemasi musiikki on upeaa. Erityisesti pidin Brahmsin jousikvarteton osasta. Tiedä vaikka lähtisin ensi kesänä Kuhmoon. Tohdin myös esittää pari sävellystä ohjelmaasi: Janacekin Pieni pöllö sarjasta Umpeenkasvaneelta polulta ja japanilaisen Yozo Toyaman (?) Rapsodia. Se on radiossa levyllä Contemporary Japanese music. Hyviä hienostelevia härkäviikkoja sinulle, Janne Koskinen! Sunilan herkästä lumisateesta, Ilkka Puupponen.

Eräs inhokkiohjelmistani on alusta alkaen ollut Hienostelua. Ja sille on valitettavasti paikka löytynyt parhaaseen kuunteluaikaan. (22.1.2012)

Olen kuunnellut Yle 1:stä jatkuvasti ennen vuodenvaihdetta, mutta nyt joudun hyvin usein sulkemaan radion, koska ohjelmatarjonta on ei enää vastaa minun tarpeitani. Mistä ihmeestä on keksitty "turhuuksien turhuus", eli "Hienostelua". Hyvää musiikkitoimittajaa (Janne Koskinen) käy sääliksi, kun hän joutuu tekemään tämmöistä hömppää. (26.1.2012)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti