tiistai 25. lokakuuta 2011

Vastauksia Hienostelua-ohjelman saamaan palautteeseenYLE Radio 1:ssä pyörivä Hienostelua-ohjelmasarja on poikinut runsaasti palautetta. Monet kiitokset mieltä ylentävistä viesteistä! Sain luvan julkaista muutaman niistä.


Anastasia Antreankangas kirjoitti kristallikruunu-ohjelman jälkeen:

”Musiikkitoimittaja Janne Koskinen, toiset meistä kuuntelevat radiota viattomin korvin ja veritosissaan. Hienostelua-sarjassanne tulitte tehneeksi turmiollista myynninedistystyötä. Suistuin varaamaan sen kaikkein kauneineimman 1800-luvun alun ’teatterikruunun’, joka on pelkkää valoa, ja menee haitarina kasaan, kuten teki nyt myös talouskukkaroni. Ohjelman musiikki jää juonen jalkoihin, mutta sen kyllä kestää. Ankarin kulutusivailu on kyllä vielä tekemättä.”

Onnittelut uudesta kristallikruunusta! Aion jatkossakin ivailla esimiehelleni, joka ei vieläkään ymmärrä, miten ekologisia hyvälaatuiset antiikkiesineet ovat.

Nimimerkki Arvo Konservatiivi kritisoi ohjelmaa Radio 1:n Keskustelupalstalla:

”Janne Koskisen Hienostelua-ohjelmaan en näytä saavan otetta. On toki asiaa ottaa ironista etäisyyttä pikkuporvarilliseen nousukasmaisuuteen.”

Hyvä Arvo Konservatiivi, yrittäkää vielä kovemmin! Ohjelmani tulee sentään kerran viikossa. Haluan kuitenkin puolustautua kritiikiltänne: kunnioitan nousukkaita, ja teen itsekin hyväntekeväisyyttä, jonka päämääränä on ihmisten sosiaalinen ja taloudellinen hyvinvointi - siis eräänlainen ”nouseminen”.

Toimittaja Matti Laitinen, ”työtäkin tekevä eläkeläinen”, kirjoitti viime jakson jälkeen:

”Kuuntelen hauskaa ja hyvin tehtyä ohjelmaasi sikareista. Olli Alho on persoonallinen sikariasiantuntija. En tiedä poltatko tai aiotko polttaa sikareita, mutta minä poltan sikarin viikossa, joskus kaksi.”

Mukava kuulla, että sikarijakso oli mieleen. En valitettavasti itse polta sikareita, sillä haluan juoda portviinin sellaisenaan.

Matti antaa vinkkejä sikareiden ostoon:

”Kuubalaiset ovat ylihinnoiteltuja laatuunsa nähden, ja ainakin minulle liian voimakkaita. Pieni vinkki siitä kuinka voi hankkia edullisesti hyviä sikareita: http://www.cigarsinternational.com/

Sikarit pitää tilata amerikkalaiseen osoitteeseen tuntemalleen henkilölle. Niin tein, kun tyttäreni kävi New Yorkissa tuttavissa. Sitten hän toi minulle aivan laillisesti tuliaisina (50 kpl) hyviä ja halpoja sikareja, jotka olin tilannut tuttavalleni.

Sikarin nimi on vähän huvittava, koska ne eivät olleet kuubalaisia ja ovat melko mietoja. Siis sopivia minulle: http://www.cigarsinternational.com/proddisp.asp?item=CS-FCA&stext=free%20kuba

Työn iloa!”

Kiitos, Matti, ja hyviä sikarihetkiä!

Lopuksi tyydyn mainitsemaan erikoisemmasta palautteesta, jonka minulle antoi kaupungilla vastaantullut mies. Hän halusi kiittää minua ”Mansikkapaikasta”. Huomautin, että Ingmar Bergman ohjasi elokuvansa jo vuonna 1957, enkä ollut silloin vielä syntynytkään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti